Unieke verjaardagskaartjes

Happy birthday to you, happy birthday to you …

Je kan de jarige een sms’je sturen, een berichtje op Facebook achterlaten of even bellen.

Of je geeft een origineel kaartje van KF De Berthoutzonen. Mét verjaardagsmuziek!

Flore van Oui Oui ontwierp voor ons een set van [...]

 

Steun onze fanfare door lid te worden

Financieel vormden de voorbije maanden ook een ware uitdaging. Inkomsten zijn bijna helemaal weggevallen, terwijl kosten de voorbije maanden hoog zijn opgelopen. Gezien de afstandregels konden repetities tussen juli en oktober immers alleen doorgaan op grotere, en dus ook duurdere, locaties. Spijtig genoeg is het einde van de tunnel nog niet in zicht...

Jouw steun als lid [...]

 

Ook tweede veilinghuis mooi afgesloten

Zondag 7 feburari sloot ons tweede 'Berthout'-veilinghuis haar deuren.

Ons aanbod bestond uit allerlei talenten uit onze vereniging. De veiling, die van start ging op zondag 31 januari 20u bleek een succes. Heel wat sympathisanten toonden interesse in onze loten en brachten een bod uit. Alvast bedankt alle deelnemers!

[...]
 

Eerste veilinghuis Berthout mooi afgesloten

Zondag 20 december sloot ons eerste 'Berthout'-veilinghuis haar deuren.

Ons aanbod bestond uit allerlei talenten uit onze vereniging. De veiling, die van start ging op zondag 13 dec 20u bleek een succes. Heel wat sympathisanten toonden interesse in onze loten en brachten een bod uit. Alvast bedankt alle deelnemers! [...]

 

Vredesconcert, een voorsmaakje

Omdat we normaal eind november 2020 met z’n allen op’t podium zaten... en om jullie ook al wat ’in the mood’ te brengen voor ons Vredesconcert op 26 september 2021, kan je hieronder een filmpje bekijken. Wij blijven doorgaan! ♥️

[...]
 

Hervatting repetities

Vanaf 3 juli hervatten we onze repetities.

Corona verantwoordelijke: Marc De Raet, marcderaet@gmail.com, +32 468 230574.

Voor Covid-19 vragen gerelateerd aan de fanfare-activiteiten, kan je altijd terecht bij Marc.

[...]
 

[...]
 

[...]
 

BeNEVEld met Jef Neve

Op zaterdag 12 oktober brachten de Berthoutzonen een uniek concert met Jef Neve. De lovende reacties van zowel het publiek, de muzikanten en Jef Neve zelf spraken boekdelen. Ongetwijfeld een mijlpaal in de geschiedenis van onze fanfare!

[...]
 

[...]
 

Meispelen gaat door op 11/05

De lente is in het land, de zon schijnt en het wordt mooi weer. Naar aloude traditie trekt de fanfare dan door het dorp om “Mei-avond” te spelen voor haar leden. Vroeger te voet, later op een tractor en de laatste jaren vanop de camion. Dat leverde soms gevaarlijke verkeerstoestanden op. Ook vanuit de gemeente en de verzekering kregen we opmerkingen over de veiligheid van onze [...]

 

Magie & Melodie

Op zaterdag 9 en zondag 10 februari vond ons jaarlijkse concert plaats, dit jaar onder de titel Magie & Melodie. De verwelkoming door de Bertjes, voor de gelegenheid geschminkt in kikkers en elfen, alsook de versierde hal en zaal brachten u meteen in de wereld van de Efteling. Kobe Van Herwegen zorgde voor de “magie”, terwijl de fanfare onder leiding van Bert Van Thienen en met Lien [...]

 

Solistenconcert 2018

Op zondag 7 oktober gaven een 16-tal solisten 'van eigen kweek' het beste van zichzelf tijdens een aperitiefconcert in de kerk van Hallaar. Naast de solowerken brachten de Berthoutzonen ook nog 3 fanfarewerken waar onder andere ook Proxima van de jonge componist Simon Debacker, woonachtig te Hallaar, op het programma stond.

[...]
 

Geboorte van Finne

Op 19 juli werd Finne geboren, het dochtertje van Leen Verreet.

Via deze weg willen wij Leen en de familie van harte feliciteren met de geboorte.

[...]
 

Vlamo Open Fanfarekampioenschap

Zondag 11 maart in de namiddag was het de hoogmis van de topfanfares in CC Zwaneberg te Heist-op-den-Berg. Vlamo organiseerde dan hun 2 jaarlijkse VLaams Open Fanfarekampioenschap (VLOF). Voor de regio Heist-op-den-Berg, wat door burgemeester Vleugels nogmaals het mekka van de blaasmuziek werd genoemd, traden onze muzikanten op. Met veel jeugdig geweld gingen ook wij de uitdaging aan om[...]

 

Winterconcerten

Tijdens het weekend van 17 en 18 februari konden muziekliefhebbers terecht op onze jaarlijkse winterconcerten. De zaal, die voor de gelegenheid een oosters tintje had gekregen, werd dan ook gevuld met een talrijk publiek en mooie fanfaremuziek. Een uitgebreid verslag van de hand van Sien kan u binnenkort lezen in den toeter.

[...]
 

Driekoningen !

Op zondag 7 januari 2018 trok onze jeugd erop uit om de Halderse inwoners Driekoningen te wensen, mét hun instrumenten. Ambiance verzekerd !

[...]
 

Uitstap naar Gent

Op 7 oktober trok onze fanfare met de bus naar Gent. Op de agenda stond een bezoek achter de scherm van de Vooruit, gevolgd door een interactief stadsspel. Ambiance verzekerd !

[...]
 

Mosselfeesten

K.F. De Berthoutzonen Hallaar hebben hun mosselfeesten in de parochiezaal van Hallaar op zaterdag 2/9 van 16.00u tot 22u en zondag 3/9 van 11.30 tot 14u.

De Zeeuwse mosselen zijn momenteel top en we kopen dan ook mosselen met hoogwaardig vlees zoals men dat in de vaktermen schrijft.
Met veel groentjes daarbij zijn de mosselen natuur top.
Wil je eens iets [...]

 

Geboorte van Bas Vertommen

Heugelijk nieuws bij de familie Vertommen-Wouters. Tuur kreeg er vandaag een broertje bij. Bas Vertommen werd geboren op 26 juni. Elien en Bas stellen het wel en Toon vermoeden we ook, gezien de opgewekte SMS die we mochten ontvangen.

We wensen de familie veel plezier en geluk met hun nieuwe spruit.

Ook uiteraard een dikke proficiat aan opa Louis en oma Lut en [...]