Unieke verjaardagskaartjes

Happy birthday to you, happy birthday to you …

Je kan de jarige een sms’je sturen, een berichtje op Facebook achterlaten of even bellen.

Of je geeft een origineel kaartje van KF De Berthoutzonen. Mét verjaardagsmuziek!

Flore van Oui Oui ontwierp voor ons een set van 5 verjaardagskaartjes, allemaal met een bijpassende envelop, een origineel tekstje en plaats om zelf nog iets te schrijven. En met een speciale QR-code. Als je die scant met je telefoon speelt de fanfare een verjaardagscompilatie voor de jarige.

Win-win-win dus! Jij stuurt een uniek kaartje, de jarige krijgt een privéconcertje op z’n telefoon en onze fanfare is je dankbaar voor je steun.

Waar je onze verjaardagskaartjes kan kopen?

- Bij de muzikanten van KF De Berthoutzonen

- Via mail naar info@berthoutzonen.be

- Bij kinderspeciaalzaak Via Via, Molenstraat 38 in Heist-op-den-Berg

- Bij boekhandel Het Voorwoord, Noordstraat 2 in Heist-op-den-Berg

- Bij kapsalon Knip-It, Nieuwe Laan 8 in Hallaar

Een pakket van 5 kaartjes met enveloppes kost € 10.

Indien de kaartjes opgestuurd moeten worden, vragen we € 2,5 euro extra (1 pakje) of € 4 extra (bij 2 of 3 pakjes).

Steun onze fanfare door lid te worden

Financieel vormden de voorbije maanden ook een ware uitdaging. Inkomsten zijn bijna helemaal weggevallen, terwijl kosten de voorbije maanden hoog zijn opgelopen. Gezien de afstandregels konden repetities tussen juli en oktober immers alleen doorgaan op grotere, en dus ook duurdere, locaties. Spijtig genoeg is het einde van de tunnel nog niet in zicht...

Jouw steun als lid maakt dus méér dan ooit het verschil om de continuïteit van onze werking te garanderen. In ruil voor jouw ledenbijdrage blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen van onze vereniging en ontvang je minstens 5 keer per jaar ons ledenblaadje "Den Toeter". Op vraag van verschillende sympathisanten hebben we de opties voor de ledenbijdrage wat uitgebreid:
• Optie 1: je betaalt 20 euro, steunt hiermee onze werking voor 2021 en krijgt hiervoor 5x "Den Toeter" in de bus.
• Optie 2: je betaalt 30 euro en met de 10 euro extra geef je onze vereniging een extra financieel duwtje in de rug. Bovendien krijg je één lotje waarmee je kans maakt op een privéconcert van onze fanfare!
• Optie 3: vanaf 40 euro krijg je, naast de 5 toeters, een speciale editie met een terugblik op de voorbije 20 jaar (we naderen immers de 100ste editie van Den Toeter!) en ben je tevens Erelid. Bovendien krijg je één lotje waarmee je kans maakt op een privéconcert van onze fanfare. Voor elke 10 euro bovenop de 40 euro komt er één extra lotje bij.

Je kan jouw bijdrage storten op rekeningnummer BE09 7512 0046 1957 met de vermelding “lidgeld 2021", en dit uiterlijk op 15 december 2020.

Alvast bedankt voor jouw steun... en wie weet kan je volgend jaar jouw hele familie uitnodigen voor een privéconcert op een locatie naar keuze!

Repetities afgelast

Voorlopig liggen onze repetities en activiteiten stil...
Corona verantwoordelijke: Marc De Raet, marcderaet@gmail.com, +32 468 230574.
Voor Covid-19 vragen gerelateerd aan de fanfare-activiteiten, kan je altijd terecht bij Marc.