Unieke verjaardagskaartjes

Happy birthday to you, happy birthday to you …

Je kan de jarige een sms’je sturen, een berichtje op Facebook achterlaten of even bellen.

Of je geeft een origineel kaartje van KF De Berthoutzonen. Mét verjaardagsmuziek!

Flore van Oui Oui ontwierp voor ons een set van 5 verjaardagskaartjes, allemaal met een bijpassende envelop, een origineel tekstje en plaats om zelf nog iets te schrijven. En met een speciale QR-code. Als je die scant met je telefoon speelt de fanfare een verjaardagscompilatie voor de jarige.

Win-win-win dus! Jij stuurt een uniek kaartje, de jarige krijgt een privéconcertje op z’n telefoon en onze fanfare is je dankbaar voor je steun.

Waar je onze verjaardagskaartjes kan kopen?

- Bij de muzikanten van KF De Berthoutzonen

- Via mail naar info@berthoutzonen.be

- Bij kinderspeciaalzaak Via Via, Molenstraat 38 in Heist-op-den-Berg

- Bij boekhandel Het Voorwoord, Noordstraat 2 in Heist-op-den-Berg

- Bij kapsalon Knip-It, Nieuwe Laan 8 in Hallaar

Een pakket van 5 kaartjes met enveloppes kost € 10.

Indien de kaartjes opgestuurd moeten worden, vragen we € 2,5 euro extra (1 pakje) of € 4 extra (bij 2 of 3 pakjes).

Kapellekeswandeling

Het afgelopen jaar hebben wij bijna al onze evenementen moeten schrappen en ook de komende activiteiten zullen niet op de gewoonlijke manier kunnen door gaan. Achter de schermen hebben wij druk gebrainstormd om een nieuwe formule uit te werken voor het teerfeest (in 2022). Maar ook de reeds geannuleerde activiteiten zijn wij niet uit het oog verloren. Daarom heeft het "Teerfeest comité" een leuke activiteit uitgewerkt als alternatief voor het teerfeest, de processie/jaarmarkt én het Meispelen in 2021. Onze plannen bestaan uit een drieluik.

Luik 1

Vanaf 27 maart t/m 2 mei zullen wij een bewegwijzerde wandeling organiseren die het oude parcours van de Processie zal volgen, langs de vele kapelletjes van Hallaar, maar die ook een deel door de Averegten zal lopen.

Voor de jongsten voorzien wij een super leuke uitdaging onderweg waarbij ze een mysterie moeten oplossen! De volwassenen dompelen wij o.a. onder in de geschiedenis van de kapelletjes.

Maar dat is nog niet alles! Wij zouden de fanfare van Hallaar niet zijn, als wij geen muzikale invulling zouden voorzien! Op meerdere plaatsen zullen de wandelaars een QR-code kunnen scannen om zo een leuk stukje muziek te kunnen beluisteren. De muziek wordt ingespeeld door muzikale bubbels. Door de huidige restricties kunnen wij jammer genoeg geen opnames doen met meerdere muzikanten uit verschillende bubbels, ook al keken onze muzikanten daar enorm naar uit. Gelukkig is de fanfare ook vaak een familiegebeuren en hebben wij dus meerdere gezinsbubbels die wel samen mogen musiceren! Het zal dus zeker de moeite lonen om tijdens het wandelen jouw smartphone in gereedheid te houden!

Luik 2

Tijdens de weekends (inclusief Paasmaandag) zullen wij een "Bubbelpakket" aanbieden. Deze pakketten zullen in de Schransstraat opgehaald kunnen worden (op bestelling) en kunnen tijdens de wandeling -of uiteraard ook ergens anders- genuttigd worden. Hierbij voorzien wij 3 versies (o.v. van wijzigingen):

  • Kidi-pakket: Gekoeld flesje Kidibul (20 cl) & flesje fruitsap (33 cl), plastic flute, zakje snoepjes & zakje chips: € 5,50
  • Cava-pakket: Gekoeld flesje Cava Mas Fi Brut (20 cl) & flesje fruitsap (33 cl,) plastic flute, zakje koekjes & pakje TUC-koekjes: € 8,00
  • Geuze-pakket: Gekoeld flesje Geuze Boon (25 cl) & flesje fruitsap (33 cl), plastic flute, zakje gedroogde worstjes & pakje TUC-koekjes: € 8,00

De pakketten bevatten een gekoeld flesje drank (zoals hierboven vermeld), een flesje fruitsap, een plastieken flute en een hartige en zoete snack.

Luik 3

Als apotheose voorzien wij op de dag van de Meispelen, nl. 1 mei, live muziek op enkele locaties. Die dag hoeven de wandelaars dus niet langer de QR-code te scannen, maar kunnen ze gewoon live van onze muzikanten genieten. Het loont dus zeker de moeite om de wandeling minimum nog een 2e keer te doen!

In openlucht hoeven wij ons niet langer aan de gezinsbubbels te houden en kunnen wij eindelijk nog een keer samen musiceren. Zet 1 mei dus zeker in jouw agenda! Meer details volgen nog op onze website.

Bubbelpakketten

jouw bubbelpakket!

Hoe QR Codes scannen?

Klik hier voor hulp.