Halder blaast en ijssalon

DagDatumBeginuurEinduurLocatie
zo30-06-201910:00 Parochiezaal Hallaar
Op zondag 30 juni om 10u geven alle muzikanten van K.F. De Berthoutzonen uit Hallaar een gratis dorpsconcert. Dit gaat door aan - of "in" bij slecht weer - de parochiezaal van Hallaar onder de noemer “Hallaar Blaast!”.

Die voormiddag is het ook inschrijven voor de KWB loopkoers en hopen we op een mooie kruisbestuiving. Een drankje kan genuttigd worden en een heuse ijskar zal klaar staan. Aansluitend (tot 17u) toveren we alles om van muziek naar een ijssalon. Dan serveert onze jeugd jullie lekkere ijsjes en dergelijke ten voordele van hun jeugdwerking.

Van jong tot oud, van quasi onervaren tot zeer ervaren; ze zullen er samen een prachtig, aangenaam concert van maken waarbij je kennis kunt maken met alle mogelijkheden van musiceren binnen een fanfare. Met de nadruk op “leuk”, “toegankelijk” (letterlijk en figuurlijk) en “voor iedereen”.

Kom gerust afgezakt naar Halder city en breng alle vrienden, buren, sympathisanten en andere geïnteresseerden mee om te komen genieten van een gezellig onderonsje op zondag 30 juni om 10u. De muziek krijg je er gratis bij. En dit u gebracht door “de Bleukes” (muziekinitiatie), “de Bertjes” (beginnend samenspel), “de Berthoutbengels”(ons jeugdorkest) & “de Berthoutzonen (en dochters)” (groot fanfareorkest).

Met vriendelijke muzikale groeten en tot op 30 juni,
Muzikanten, dirigenten, bestuur van K.F. De Berthoutzonen Hallaar

http://www.berthoutzonen.be
http://www.kwb.be/hallaar/