Concert met Jef Neve

DagDatumBeginuurEinduurLocatie
za12-10-201920:00 Cultureel Centrum
Pianist Jef Neve heeft zich opgewerkt tot de absolute top van de jazzwereld. Hij wordt in één adem genoemd met wereldberoemde land-genoten Toots Thielemans en Philip Catherine. Neve staat als pianist bekend om zijn onmiskenbare virtuositeit, een gave die hij ook als componist prachtig uitspeelt. Zo zijn onder andere de soundtracks van 'De helaasheid der dingen' en 'In Flanders Fields' van zijn hand.

Samen met Bert Van Thienen, dirigent van fanfareorkest De Berthoutzonen uit Hallaar, heeft Jef Neve een programma samengesteld om fanfareklanken, jazz en klassiek te laten versmelten.

Zo wordt Neve’s compositie “Vagrants Colony, A Hymn” voor het eerst gebracht in een bewerking voor fanfare. Daarnaast brengen piano en orkest een bloemlezing uit het album ‘Spirit Control’ en maken we een bokkensprong naar de befaamde ‘Rhapsody in Blue’ van George Gershwin.
Bovendien brengt de fanfare twee première-werken die avond. Genoeg redenen om naar Heist af te zakken dus!

Laat u beNevelen door een prachtige symbiose van piano en fanfareorkest en ga muziekdronken naar huis…

Tickets zullen te koop zijn vanaf 24 juni 2019 via CC Zwaneberg. Maar voor onze trouwe supporters zorgen we voor een pre-voorverkoop. In VVK kosten de tickets 19€ (-12-jarigen = 9€) en als er nog plaatsen zijn kost een ticket aan de kassa 24€. De kosten liggen voor dit uniek concert iets hoger dan normaal maar het we kunnen u wel verzekeren dat het de moeite zal worden.

Wil je een ticket in pre-VVK, stuur dan voor 01/06/2019 een mail naar
info@berthoutzonen.be of reserveer via de bestuursleden en betaal uw tickets. Cash of op rek.nr. BE09 7512 0046 1957 van ‘De Berthoutzonen – 2220 Hallaar’ met vermelding van “Neve + aantal kaarten”, dan zorgen wij voor de beste plaatsen.

Foto's
Nieuwsberichten

BeNEVEld met Jef Neve

Op zaterdag 12 oktober brachten de Berthoutzonen een uniek concert met Jef Neve. De lovende reacties van zowel het publiek, de muzikanten en Jef Neve zelf spraken boekdelen. Ongetwijfeld een mijlpaal in de geschiedenis van onze fanfare!

[...]