Concert met Kobe Van Herwegen

DagDatumBeginuurEinduurLocatie
za09-02-201920:0022:00Cultureel Centrum
zo10-02-201915:0017:00Cultureel Centrum
Fanfare De Berthoutzonen Hallaar en Kobe Van Herwegen presenteren "Magie & Melodie": Kobe’s magische wereld met een vleugje fanfaremuziek.

Hans Christian Andersen, de bekende schrijver van sprookjes, schreef ooit ‘Daar waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek’. Als we samen in een magische wereld stappen waar woorden en muziek elkaar ondersteunen, dan gaan we zweven en volop genieten van wat er zich voor ons afspeelt.
Hiervoor zullen de volgende protagonisten zorgen: muzikanten en dirigent van K.F. De Berthoutzonen en Kobe Van Herwegen. Soms zullen ze ook even antagonist zijn. Jij kunt dit vanop de eerste rij meemaken.
Kobe is gekend van o.a. AbraKOdabra op Ketnet en zijn hierop gebaseerde theatershow. Zijn creativiteit kan hij ondertussen kwijt bij Studio 100 en binnenkort dus ook bij De Berthoutzonen uit Hallaar. Zijn magische trucs kan hij nu dus ook kwijt bij onze fanfare. Op onder andere de muziek uit de Efteling neemt Kobe u mee naar een andere wereld.
Een aanrader voor de jeugd van alle leeftijden.

Prijs: € 12 (€9 in voorverkoop)

Speciaal voor jeugdbewegingen en groepen jongeren doen we een speciale actie op zondag 10 februari in de namiddag (15-17u).
Groepen van minimum 10 personen waarvan het merendeel jonger is dan 16 jaar (groep met begeleiders) kunnen een ticket in voorverkoop bekomen aan 5€ per persoon.

Iedereen welkom. Kun je niet op zondag kom dan op zaterdag en neem gerust contact voor eventuele speciale voorwaarden. info@berthoutzonen.be. Zie ook onze facebookpagina en website!


Nieuwsberichten

Magie & Melodie

Op zaterdag 9 en zondag 10 februari vond ons jaarlijkse concert plaats, dit jaar onder de titel Magie & Melodie. De verwelkoming door de Bertjes, voor de gelegenheid geschminkt in kikkers en elfen, alsook de versierde hal en zaal brachten u meteen in de wereld van de Efteling. Kobe Van Herwegen zorgde voor de “magie”, terwijl de fanfare onder leiding van Bert Van Thienen en met Lien [...]